• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : CAMP ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2007 Ε.Σ.ΠΕ.Μ

CAMP ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2007 Ε.Σ.ΠΕ.Μ



CAMP ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2007 Ε.Σ.ΠΕ.Μ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30/12/2007, με μεγάλη επιτυχία, το CAMP ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ το οποίο διοργάνωσε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Γιαννιτσών. Στο εν λόγω CAMP ο περιφερειακός προπονητής κ. Τράιος Ανέστης κάλεσε δέκα επτά ( 17) αθλήτριες από σωματεία της Ένωσης και τελικά συμμετείχαν δεκατρείς (13) από τις πόλεις : ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΣΚΥΔΡΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ.

Οι μικρές αθλήτριες πραγματοποίησαν πέντε δίωρες προπονήσεις και δύο φιλικούς αγώνες με τις ομάδες ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.Τον δεύτερο φιλικό αγώνα που έγινε την Κυριακή 30/12/2007 παρακολούθησαν πολλοί γονείς αρκετοί φίλαθλοι και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Δημητριάδης Γεώργιος ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό στις αθλήτριες.

Τα συμπεράσματα και οι επιδόσεις για τις αθλήτριες από το CAMP θα μεταβιβαστούν από τον περιφερειακό προπονητή στην Επιτροπή Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας προς αξιολόγηση και χρησιμοποίηση τους.

Το ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Μ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστεί τον Α.Ο.Δη.Γ για την παραχώρηση των ξενώνων του Λουδία και τη φιλοξενία των αθλητριών. Την Ε.Δ.Δ.Γ. για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου Γιαννιτσών για τις προπονήσεις του κλιμακίου. Τους συλλόγους ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για τη συμμετοχή τους στη διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

Πιστεύουμε τέτοιες διοργανώσεις να διεξαχθούν με μεγαλύτερη συχνότητα στο μέλλον.