• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Προετοιμασία Εθνικής Ομάδας Παίδων στα Γρεβενά

Προετοιμασία Εθνικής Ομάδας Παίδων στα Γρεβενά



Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η εθνική ομάδα των παίδων ενόψει του Βαλκανικού πρωταθλήματος. Με πρωτοβουλία του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών και του Κώστα Κυριάκου ο δήμος Γρεβενών φιλοξένησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για την τελευταία φάση της προετοιμασίας του. Αρωγός στην προσπάθεια των προπονητών στάθηκε ο ΠΟΠ της ΕΣΠΕΜ Τάκης Χριστοφορίδης. Πολύτιμη η συνεισφορά του Δήμου Γρεβενών που διέθεσε στην ομάδα την μαθητική εστία και το ΔΑΚ Γρεβενών και του Α.Γ.Σ.Αχιλλέας με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του για την εκγύμναση των μικρών διεθνών μας.
Με ένα φιλικό που χάρισε όμορφες στιγμές σε όλους όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ Γρεβενών, τελείωσε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας παίδων στο βόλεϊ.
Δευτέρα ξεκινάει η περιπέτεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ντόμπριτς της Βουλγαρίας το διάστημα 6-10 Ιουλίου. Εκεί θα αντιμετωπίσει στον ένα από τους δύο ομίλους την Σερβία ,την Ρουμανία και το Μαυροβούνιο διεκδικώντας την θέση που θα την οδηγήσει στα τελικά.


Ο ΠΟΠ Τάκης Χριστοφορίδης Γρεβενά