• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Ξεκινούν οι εργασίες προετοιμασίας για το WORLD LEAGUE του Volley στην Κοζάνη

Ξεκινούν οι εργασίες προετοιμασίας για το WORLD LEAGUE του Volley στην Κοζάνη



Επιτροπή τεσσάρων ατόμων έχει συγκροτηθεί στην Κοζάνη με απόφαση του Δημάρχου κ. Λευτέρη Ιωαννίδη για να τρέξει τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες προετοιμασίας του κλειστού γηπέδου στη Λευκόβρυση όπου θα γίνει το world league του βόλεϊ ανδρών το τριήμερο 17,18,19 Ιουνίου 2016. Στην επιτροπή αυτή συμμετέχουν οι κ.κ. Γιάννης Ιωαννίδης Αντιδήμαρχος, Θύμιος Ζαγάρας Αντιδήμαρχος, Νίκος Πλεξίδας μέλος Δ.Σ. του ΟΑΠΝ και Σάκης Καραγκιόζης μέλος του ΟΑΠΝ.

Με δύο μέλη της επιτροπής και συγκεκριμένα τους κ.κ. Γιάννη Ιωαννίδη και Νίκο Πλεξίδα είχε συνάντηση τη Δευτέρα 2 Μαϊου 2016, ο εκπρόσωπος της ΕΣΠΕΜ  κ. Δημήτρης Παφίλης προκειμένου να συζητηθούν κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν και εργασίες που είναι απαραίτητο να ολοκληρωθούν για την ετοιμότητα του χώρου. Σύμφωνα και με τις οδηγίες που έλαβε ο κ. Παφίλης από τον Διευθυντή της ΕΟΠΕ κ. Π.Μπακοδήμο, αλλά και την αυτοψία που έκανε ο Αντιδήμαρχος κ. Γ.Ιωαννίδης, οι εργασίες πρέπει να γίνουν σχετικά με: την οροφή, το σύστημα θέρμανσης και ψύξης, τον καυστήρα πετρελαίου, τα ηλεκτρολογικά, τα υδραυλικά, τα αποδυτήρια, τον ηλεκτρονικό πίνακα, το παρκέ, τον καθαρισμό, τον εξοπλισμό της αίθουσας συνεντεύξεων, τους πάγκους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τη σύνδεση με internet, τους χώρους προπώλησης εισιτηρίων, τη μικροφωνική εγκατάσταση, αλλά και τον καλλωπισμό του περιβάλλοντα χώρου, από βάψιμο μέχρι και φύτευση λουλουδιών.

Όλα αυτά τα θέματα συζητήθηκαν και όπως διαβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, όλα θα είναι έτοιμα πολύ πριν από την τελευταία εβδομάδα διεξαγωγής των έξι αγώνων του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Επίσης ο κ. Παφίλης έχει ήδη έρθει σε επαφή με πρακτορεία ταξιδίων προκειμένου να πάρει προσφορές για τις μετακινήσεις των τεσσάρων ομάδων που θα βρεθούν στην πόλη.