• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : ΓΙΟΡΤΗ "VOLLEY"

ΓΙΟΡΤΗ "VOLLEY"



Την Κυριακή 14 Μαίου 2006 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή του "VOLLEY" στα Γιαννιτσά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών με την συμμετοχή πολλών σωματείων της Ένωσης αλλα και πλήθος κόσμου.Κατα τη διάρκεια της Γιορτή διεξήχθει αγώνας μεταξύ της Επίλεκτης Ομάδας Ανδρών της Κεντρικής Μακεδονίας με τηνΕπίλεκτη Ομάδα Ανδρών της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και αγώνας Γυναικών μεταξύ του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ με την Επίλεκτη Ομάδα Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Μ .

M.V.P του αγώνα των Ανδρών ο Αντιφάκος Αργύρης (ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ)

M.V.P του αγώνα των Γυναικών η Χατζόγλου Έλενα (ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ)

Επίσης θεαματικοί ήταν οι Διαγωνισμοί Επίθεσης και Σέρβις στους Άνδρες και τις Γυναίκες που είχαν ως νικητές τους :

ΣΕΡΒΙΣ : Άνδρες ο Παντακίδης Ιωάννης (ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ)

Γυναίκες η Παντζαρτζίδου Μαρία (ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ)ΕΠΙΘΕΣΗ : Άνδρες ο Χήρας Αλέξανδρος (ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)

Γυναίκες η Χιντά Αικατερίνη (ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ)

 

 

 

 

Στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης για την Πετοσφαίριση στην Περιφέρειά μας, εκπροσωπώντας το σύνολο των ομάδων της Μακεδονίας, αποφάσισε να διοργανώσει την Κυριακή 14 Μαίου 2006 και ώρα 17:00 μμ, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Γιαννιτσών, “γιορτή του Βόλεϊ” .

Κατά τη διάρκεια της θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες, διαγωνισμοί (επίθεση, σερβίς), αλλά ακόμη θα πραγματοποιηθούν και απονομές επάθλων στις ομάδες και τους αθλητές που κατέκτησαν τις ψηλότερες θέσεις στα πρωταθλήματα της Ένωσης, την αθλητική χρονιά 2005-2006.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι:

17:00 μμ αγώνας Ανδρών : Επίλεκτοι Κεντρικής – Επίλεκτοι Δυτικής

18.30 μμ διαγωνισμοί

19:00 μμ αγώνας Γυναικών: Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Επίλεκτες Κεντροδυτικής Μακεδονίας

20:00 μμ Απονομές

Προκειμένου να στελεχωθούν οι ομάδες των επίλεκτων (ανδρών-γυναικών), με αθλητές και αθλήτριες από όλες τις ομάδες, ο περιφερειακός προπονητής ζήτησε από τους προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, να ορίσουν δύο ή τρεις αθλητές –τριες, που διακρίθηκαν τη φετινή περίοδο και μπορούν να ανταποκριθούν σε αγωνιστικές υποχρεώσεις, την παρούσα χρονική στιγμή.

Σημειώνεται ότι επελέγη αυτός ο τρόπος σύστασης των Επίλεκτων ομάδων, με σκοπό να υπάρχει αντιπροσωπευτικότητα, αλλά και για να δοθεί η ευκαιρία σε όλους να συμβάλλουν στη γιορτή.

Τέλος αξίζει τον κόπο να επαναλάβουμε, ότι στην Περιφέρειά μας δραστηριοποιείται σημαντικός αριθμός ομάδων, πολλές από τις οποίες συμμετέχουν σε Εθνικά Πρωταθλήματα και είναι πλούσια η παρουσία αθλητών-τριών, ορισμένοι εκ των οποίων αποτελούν μέλη των Εθνικών Συγκροτημάτων.

Αυτή η πολυπρόσωπη παρουσία δεν είναι εικονική πραγματικότητα, αλλά αποτέλεσμα των προσπαθειών όλων εκείνων που ασχολούνται με το Βόλεϊ (αθλητών-τριών, προπονητών, διαιτητών, παραγόντων, γονέων, φιλάθλων, δημοσιογράφων) στην περιοχή και αισθανόμαστε την ανάγκη για μια ακόμη φορά να τους ευχαριστήσουμε.