• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Καταγραφή - επιλογή αθλητριών για Προεθνικές Ομάδες

Καταγραφή - επιλογή αθλητριών για Προεθνικές Ομάδες



  1. Συνεχίζοντας την καταγραφή και επιλογή αθλητριών για τις Νέες Προεθνικές Ομάδες Κοριτσιών ο ΠΟΠ Μακεδονίας  κ. Τράιος Ανέστης (τηλ 6945614807), καλεί  αθλήτριες γεννημένες τα έτη 2000-2001, από τους παρακάτω σλλόγους, σε συγκέντρωση για καταγραφή, την Δευτέρα 10/03/2014 και ώρα 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρειας.
Σύλλογοι : ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ, ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ, ΑΚ. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ Δ. ΑΚΡΙΤΑΣ, ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ
Τα σωματεία σε συνεργασία με τους προπονητές να στείλουνε αθλητριες με προδιαγραφές Εθνικής Ομάδας (αξιόλογα σωματομετρικά χαρακτηριστικά).

  2. Καλούνται οι παρακάτω αθλήτριες για προπόνηση με την Προεθνική Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ την Δευτέρα 10/03/2014 και ώρα 18:30 στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ .

ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΠΙΛΙΤΣΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΓΙΟΛΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΣΛΙΜΠΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΑΛΙΚΗ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΚΑΓΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΚΟΤΣΑΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
ΜΙΝΤΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΟΥ ΒΑΣΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
ΒΟΥΛΤΣΙΔΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
ΚΥΠΑΡΙΣΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΔΗ ΣΤΕΛΛΑ ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΞΑΝΘΙΠΗ ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
    

Σε περίπτωση πιθανής απουσίας τους, οι αθλήτριες θα πρέπει να ενημερώσουν τον ΠΟΠ της Ένωσης κ. Τράιο Ανέστη τηλ. 6945614807 ή την Ένωση έως την προηγούμενη μέρα της προπόνησης.


  3. Στα πλαίσια της καταγραφή – προπονήσεων αθλητών – τριων της περιφέρειας μας, την Δευτέρα 10/3/2014 και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, θα πραγματοποιηθεί προπόνηση από τον ΠΟΠ Μακεδονίας Αδαμίδη Ιωάννη. Στην προπόνηση, αυτή τη φορά, καλούνται αθλήτριες απο τις πόλεις της Κοζάνης, Πτολεμαίδας και Φιλώτα.

 

ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

ΤΟΡΤΟΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ

ΠΑΦΙΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΔΥΜΤΣΙΚΟΥ ΔΉΜΗΤΡΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΚΟΝΤΑΞΗ ΠΑΡΘΕΝΑ

ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΓΩΓΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΖΟΥΡΟΥΦΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ

ΜΙΤΣΑΡΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

 

     Σημειώνεται ότι αντίστοιχα θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις στο άμεσο μέλλον για τις ομάδες της Φλώρινας στην πόλη της Φλώρινας και για τις ομάδες των Γρεβενών και της Καστοριάς στην πόλη της Καστοριάς.