• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Παίζω Volley

Παίζω Volley



 Το πρόγραμμα «Παίζω Βόλεϊ» είχε απόλυτη επιτυχία τις δύο προηγούμενες σχολικές χρονιές και μέσω αυτού το άθλημα μπήκε στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς συμμετείχαν περισσότερα από 100 σωματεία που καλλιεργούν το βόλεϊ ενώ συνδυάστηκε με την επίσκεψη σε χίλια περίπου σχολεία σε όλη την Ελλάδα.

Τα Σωματεία Βόλεϊ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην 3η χρονιά του προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ», πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 (email: anaptyxiako@volleyball.gr), καθώς την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013, θα αποσταλεί η σχετική λίστα με τους συνεργάτες – προπονητές βόλεϊ στο Υπουργείο Παιδείας.
Τα στοιχεία των προπονητών καθώς και στοιχεία για την εφαρμογή του προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ»της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 (εφοσον συμμετείχατε), μπορούν να συμπληρωθούν στην Φόρμα που ακολουθεί και να αποσταλούν στο τμήμα Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ (email: anaptyxiako@volleyball.gr, fax : 2106801960).
Τα σωματεία που θα δηλώσουν για πρώτη φορά συμμετοχή στο Πρόγραμμα θα συμπληρώσουν την ίδια φόρμα, αλλά μόνο τα στοιχεία των υπευθύνων προπονητών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με το Τμήμα Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ είτε τηλεφωνικά (210 6801994) είτε μέσω email (anaptyxiako@volleyball.gr).

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ