• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : 2ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volley 2013

2ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volley 2013



Η ΕΟΠΕ διοργανώνει το «2ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 2013» που θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη («Χωριό της Καρδίας») και στην ουσία θα είναι η δεύτερη «πιλοτική» εφαρμογή της διοργάνωσης πριν από την οριστική καθιέρωσή της που θα έρθει το επόμενο καλοκαίρι (2014).

Στο πρωτάθλημα μπορούν να συμμετέχουν σύλλογοι-μέλη της δύναμης της ΕΟΠΕ και κάθε σύλλογος μπορεί να εγγράψει και να χρησιμοποιήσει αθλητές και αθλήτριες, ανεξάρτητα σε ποιο σωματείο έχουν δελτίο στο βόλεϊ «σάλας».

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να εγγραφούν στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ, να έχουν ανανεώσει την εγγραφή τους για την περίοδο 2013 και να μην έχουν τιμωρηθεί από το Πειθαρχικό Δίκαιο του Κανονισμού Beach Volley.

Κάθε σύλλογος-σωματείο θα πρέπει να προετοιμάσει δύο (2) ομάδες στο κάθε φύλλο που επιθυμεί να συμμετέχει και θα εκπροσωπείται από μίνιμουμ τέσσερις (4) και μάξιμουμ έξι (6) αθλητές.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί με το σύστημα των ομίλων, σε κάθε «αγωνιστική» θα συμμετέχουν και οι δύο ομάδες του συλλόγου (συνολικά 4 παιχνίδια), ενώ εφόσον απαιτηθεί 5ο παιχνίδι (ισοπαλία 2-2), σε αυτό θα συμμετέχει η ομάδα που θα υποδείξει ο αρχηγός αποστολής και θα είναι υποχρεωτικά συνδυασμός των δύο ομάδων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερόμενων σωματείων θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 28/8 και ώρα 15:00, ενώ τα ονόματα των Αθλητών / Αθλητριών που θα συνθέσουν τις ομάδες, μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Πέμπτη 29/8 (10:00).

Βρείτε την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος, καθώς επίσης και τις φόρμες για τις Δηλώσεις Συμμετοχής των Συλλόγων και τις Δηλώσεις Συμμετοχής των Αθλητών - Αθλητριών στο site της ΕΣΠΕΜ ως εξής : Πρωταθλήματα > Beach Volley > 2o Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 2013 > Προκήρυξη ή Δηλώσεις Συμμετοχής