• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Τουρνουά Beach Volley στη Μελίκη

Τουρνουά Beach Volley στη Μελίκη



Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Beach Volley που διοργανώθηκε στην Μελίκη από τον ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ, την ΕΣΠΕΜ, τον Δήμο Αλεξάνδρειας και την Δημοτική κοινότητα Μελίκης. Νικήτριες του μεγάλου τελικού με 1-2 σετ ήταν οι Γκατζούφα Νίκη και Γρηγοριάδου Αρχοντία (ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Βέροιας) που αντιμετώπισαν τις πολύ καλές Γιαννοπούλου Άννα Μαρία – Παναγιωτίδου Λίνα (ΜΕΛΙΚΗ).

 Και οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα με τις Γιαννοπούλου – Παναγιωτίδου να κερδίζουν το πρώτο σετ με 20-22 ξεσηκώνοντας τους αρκετούς φιλάθλους από την Μελίκη. Στο δεύτερο σετ με τις Γκατζούφα και Γρηγοριάδου να είναι πιο συγκεντρωμένες και κάτω από τις συνεχείς οδηγίες του προπονητή τους κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 σετ. Στο τρίτο και τελευταίο σετ η ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας κατάφερε και πήρε γρήγορα διαφορά με αποτέλεσμα η ομάδα της Μελίκης να μην μπορεί να ανατρέψει στο σκορ. Να θυμίσουμε οτι οι Γκατζούφα - Γρηγοριάδου πριν απο μερικές ημέρες είχαν κατακτήσει και το 1ο Beach Volley που διοργανώθηκε στην Βέροια.

Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε την 3η θέση κατέκτησαν οι Μαγαλιού Ελισάβετ – Καρδάκου Μαρίνα (ΜΕΛΙΚΗ)

Στα αγόρια την 1η θέση κατέκτησαν οι Τηλέμαχος Μανώλης – Θεόδωρος Δογραμματζης ενώ την 2η οι Λαζόπουλος Γεώργιος – Καρέλης Κωνσταντίνος.

Μετά ο τέλος των τελικών ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών συμμετοχής από τον Αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας κο Βενιόπουλο Κώστα, τον Κατσαλη Κώστα, και την κα Τσουνοπούλου Γεωργία αντιπρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Μελίκης.

Τέλος η κα Θεοδωρακοπούλου Βέτα ευχαρίστησε όλους όσου βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση και ευχήθηκε του χρόνου να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή από συλλόγους και αθλητές.

   
   

πηγη sportorama