• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Γιορτή Volley ΕΣΠΕΜ 2012

Γιορτή Volley ΕΣΠΕΜ 2012



 

Την Κυριακή 01 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή VOLLEY της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. για το έτος 2012 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κατερίνης.

Η Γιορτή ξεκίνησε με τον αγώνα μεταξύ της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΣΠΕΜ στην κατηγορία Παμπαίδων ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με την ομάδα του κλιμακίου των αγοριών της ΕΣΠΕΜ.

Κατά τη διάρκεια της Γιορτής δόθηκε από το μέλος της ΕΟΠΕ και της ΕΣΠΕΜ κ. Πέτκο Αναστάσιο λάβαρο της ΕΣΠΕΜ στον Πρόεδρο του Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης κ. Παπαδημητρίου θωμά, για την πολύτιμη βοήθεια του στην πραγματοποίηση της Γιορτής.

Ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων στις τρεις πρωταθλήτριες ομάδες της ΕΣΠΕΜ για κάθε κατηγορία :

  • Στην κατηγορία των Ανδρών με Πρωταθλητή τον Πιερικό Κατερίνης, δεύτερο τον Ίκαρο Έδεσσας και τρίτο τον Αρχέλαο Κατερίνης,  την απονομή έκανε η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κα. Μαυρίδου Σοφία 

  • Στην κατηγορία των Γυναικών με πρωταθλήτρια την ομάδα του Αρίων Πτολεμαίδας, με δεύτερη τον Πιερικό Κατερίνης και τρίτη τον Ποσειδών Βέροιας την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ κ. Παπαδημητρίου Θωμάς.
  • Στις Νεάνιδες με πρωταθλήτρια ομάδα τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, δεύτερη τον Ποσειδών Βέροιας και τρίτη τον Αρίων Πτολεμαΐδας την απονομή έκανε ο Ταμίας της ΕΣΠΕΜ κ. Ακριτίδης Βασίλειος.
  • Στην κατηγορία των Παίδων με πρωταθλητή τον Αριστοτέλη Σκύδρας, δεύτερο τον ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου και τρίτο τον Ίκαρο Έδεσσας την απονομή το Μέλος της ΕΟΠΕ και της ΕΣΠΕΜ κ. Κυριάκου Κωνσταντίνος
  • Στην κατηγορία των Κορασίδων με πρωταθλήτρια ομάδα τον Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών, δεύτερη τον Ίκαρο Έδεσσας και τρίτη τον ΓΑΣ Αρχέλαο Κατερίνης, την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του ΣΦΚ «ΠΙΕΡΙΚΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κ. Τσιτιρόκης Πασχάλης.
  • Στην κατηγορία των Παμπαίδων με πρωταθλητή τον Πιερικό Κατερίνης, δεύτερο τον ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου και τρίτο τον Ίκαρο Έδεσσας την απονομή έκανε ο κ. Κωνσταντινίδης Γεώργιος
  • Στην κατηγορία των Παγκορασίδων με πρωταθλήτρια τον Πιερικό Κατερίνης, δεύτερη τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών και τρίτη τον ΓΣ Κοζάνης την απονομή έκανε ο κ. Γιαντσίδης Γεώργιος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κα. Μαυρίδου Σοφία, ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης κ. Παπαδημητρίου Θωμάς, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Μακεδονίας, πολλοί Πρόεδροι των συλλόγων της Ένωσης μας και μεγάλος αριθμός φιλάθλων, αθλητών και αθλητριών.

Η γιορτή έκλεισε με τον αγώνα μεταξύ του Κλιμακίου των κοριτσιών της ΕΣΠΕΜ και την πρωταθλήτρια ομάδα στην κατηγορία Παγκορασίδων ΣΦΚ «ΠΙΕΡΙΚΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.