• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Συγκεντρωτική Επίλεκτων Αθλητών-τριών στην Πτολεμαίδα

Συγκεντρωτική Επίλεκτων Αθλητών-τριών στην Πτολεμαίδα



Συνεχίζεται στην Πτολεμαΐδα η συγκεντρωτική επίλεκτων αθλητών που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο, παρουσία των Ομοσπονδιακών προπονητών, οι οποίοι θα αξιολογήσουν τα παιδιά εν όψει της σύστασης των νέων Εθνικών ομάδων Παίδων και Κορασίδων.

Στην Πτολεμαΐδα βρίσκονται ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Αλέκος Λεώνης, ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών-Νεανίδων, Δημήτρης Φλώρος και ο νέος προπονητής στις ηλικίες ανάπτυξης των αγοριών (Παίδων – Εφήβων), Στέλιος Καζάζης.

Οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Προπονητές (ΠΟΠ) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να αξιολογήσουν συνολικά 133 παιδιά (75 αγόρια και 58 κορίτσια).

Από την πλευρά της Επιτροπής Ανάπτυξης παρευρίσκονται ο πρόεδρος της Επιτροπής, Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου και τα μέλη, Κυριάκου Κωνσταντίνος, Πέτκος Αναστάσιος, Αστέριος Πατσιαούρας και ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΜ Πυθαγόρας Δημητριάδης.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης παρακολούθησε από κοντά τις αγωνιστικές δραστηριότητες και μίλησει τόσο με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές, όσο και με τα παιδιά που προπονούνται στην Πτολεμαΐδα.