• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Πρόγραμμα Συναντήσεων Ομοσπονδιακού Προπονητή Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Στράντζαλη με τους Κ.Φ.Α. πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Πρόγραμμα Συναντήσεων Ομοσπονδιακού Προπονητή Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Στράντζαλη με τους Κ.Φ.Α. πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης



Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα συναντήσεων του Ομοσπονδιακού προπονητή της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (Ε.Σ.ΠΕ.Μ) με τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν στα σχολεία των νομών που ανήκουν στην περιφέρεια της Ένωσης.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Μ. θεωρώντας του Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, σημαντικούς παράγοντες εξέλιξης και αναβάθμισης του Βόλεϊ στην χώρα μας, σχεδίασε και υλοποίησε σεμινάρια των γυμναστών των δημοτικών σχολείων,  με στόχο την ενημέρωση τους σχετικά με τους Κανονισμούς και Τεχνικά Χαρακτηριστικά του αθλήματος της Πετοσφαίρισης.

Στις συναντήσεις αυτές, που πραγματοποιήθηκαν σε Βέροια (03/09/2024), Καστοριά (04/09/2024), Κατερίνη (05/09/2024), Κοζάνη (09/09/2024), Σκύδρα (10/09/2024) και Γρεβενά (13/09/2024) συμμετείχαν συνολικά 150 Κ.Φ.Α. πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή  Αθανάσιο Στράντζαλη, για τις εξελίξεις  στο άθλημα καθώς και για τους  νέους  τρόπους προσέγγισης των μαθητών, ώστε να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα  η εκμάθηση του αθλήματος στο σχολείο.

Στην παραπάνω δράση συμμετείχαν και οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Μαρία Γαβαλά, Χρήστος Πάτρας, Νικόλαος  Μπουτσουρής, Στέλιος Κουτουνίδης, Απόστολος Ναλμπάντης καθώς επίσης και οι διεθνής  διαιτητές Δανιηλίδου Ελένη, Σταμάτης Μιχελινάκης, Βασίλειος Βασιλειάδης, Χρήστος Χλωρός και  Σωτήριος Δεληκωστίδης οι οποίοι ενημέρωσαν τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής για τις τελευταίες αλλαγές στους κανονισμούς της πετοσφαίρισης.

Φωτογραφίες