• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Συνάντηση προπονητών με τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ κ. Χρήστο Ντόζη.

Συνάντηση προπονητών με τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ κ. Χρήστο Ντόζη.



Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην Σκύδρα,  με πρωτοβουλία της Ε.Σ.ΠΕ.Μ., συνάντηση των προπονητών των σωματείων της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. με τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Χρήστο Ντόζη και τους Ομοσπονδιακούς προπονητές της Ένωσης κ. Στράντζαλη Αθανάσιο και κ. Σαρρή Κωνσταντίνο.

Η συνάντηση ξεκίνησε με την παρουσίαση από τον κ. Ντόζη του προγράμματος Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας, τις σχέσεις των συλλόγων με τα κλιμάκια, τις σχέσεις των αθλητών- τριων των συλλόγων με τα κλιμάκια, τις δεξιότητες και τεχνικές του Volley.

 Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης κ. Αλατζόγλου Αθανάσιος, έθεσε το όραμα, τους στόχους και τον προγραμματισμό των δράσεων που σχεδιάζει η Ε.Σ.ΠΕ.Μ. στον τομέα της Ανάπτυξης.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Στράντζαλης Αθανάσιος, ανέπτυξε τον σχεδιασμό του Κλιμακίου της ΕΣΠΕΜ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τον προβληματισμό και προγραμματισμό για τα σωματεία που δεν καλλιεργούν ανδρικά τμήματα και τις ενέργειες για να ενεργοποιηθούν αυτά τα σωματεία.  

Τέλος ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. κ. Δημητριάδης Πυθαγόρας, ενημέρωσε τους προπονητές για τα πρωταθλήματα αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. 

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και τέθηκαν ερωτήσεις από τους προπονητές σχετικά με όλα τα παραπάνω, οι οποίες απαντήθηκαν από τους υπεύθυνους.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι εξής προπονητές :

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Σαρρής Κωνσταντίνος, Τιτέλης Δημήτριος, Γκολεμά Αντριάνα, Καμανατζής Σάββας, Δήμτσας Γεώργιος, Χριστοφορίδης Δημήτριος, Ταιγανίδης Ιωάννης, Ρέντζιου Ευτυχία, Παπαδοπούλου Φωτεινή, Μωυσιάδου ΄Ελσα,  Μαβίδου Αντιγόνη, Παπαεμανουήλ Κωνσταντίνα, Χρήστου Νίκη και Κοτζατίσογλου Χαράλαμπος.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Μ. ευχαριστεί τον Δήμο Σκύδρας για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. 

Gallery: Συνάντηση προπονητών με τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ κ. Χρήστο Ντόζη.