• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Δραστηριότητες Ομοσπονδιακού Προπονητή της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

Δραστηριότητες Ομοσπονδιακού Προπονητή της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.



Με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 ως είθισται γίνεται ο απολογισμός αυτής. Ο απολογισμός της Διοίκησης έγινε στην προ μηνός Γενική Συνέλευση και όσοι ήταν παρόντες έχουν ενημερωθεί για όσα αφορούν την Ένωση. Επειδή πολλά ακούγονται και διάφορα γράφονται για τους ΠΟΠ θεωρούμε υποχρέωση μας να δώσουμε τα στοιχεία για τον “δικό μας” ΠΟΠ τον κ. Στράντζαλη Αθανάσιο.

 Ήταν μόνος του (ευτυχώς για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν θα είναι) για 8 νομούς της Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Παρ όλα αυτά ο ΠΟΠ “κατόρθωσε” και υλοποίησε το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας “Πετοσφαίριση στα Σχολεία”.  Έτσι παραβρέθηκε σε 53 σχολεία διαφόρων πόλεων και παρουσίασε το πρόγραμμα σε περίπου 3.500 μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων.

Οι Προπονήσεις των κλιμακίων γίνονταν σε διαφορετικές πόλεις κάθε φορά για διευκόλυνση των αθλητριών και των γονέων τους (τους οποίους τους ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή τους). Οι προπονήσεις αυτές ανήλθαν στον αριθμό 43.

Επίσης όπως είναι φυσικό και λογικό, ο ΠΟΠ παρακολουθούσε τα “παιδιά του”  και στους αγώνες των ομάδων τους για να ενημερώνετε για  την πορεία και την πρόοδό τους. Ταυτόχρονα παρακολουθούσε και τα υπόλοιπα παιδιά για μελλοντική κλήση στα κλιμάκια. Οι παρακολουθήσεις αυτές ανήλθαν στον αριθμό 33.

Δεν σταματάει όμως η ενασχόληση του ΠΟΠ εδώ. Συμμετείχε και σε 4 συγκεντρώσεις των Εθνικών Ομάδων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας σε Ηράκλειο, Μολάους και Μουζάκι (2 φορές). Οι συγκεντρώσει αυτές ήταν διάρκειας  10 μερών η κάθε μία.

Επομένως είμαστε τυχεροί που τον έχουμε ΠΟΠ στην Ένωση μας και ευχόμαστε να τον έχουμε για αρκετά χρόνια ακόμη.