• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Πρωταθλητής Κοριτσιών Κ16 της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Πρωταθλητής Κοριτσιών Κ16 της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ



Το Σάββατο 08 Ιουνίου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου πραγματοποιήθηκε η Τελική Φάση του Final Four Κοριτσιών Κ16 της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. 

Στους αγώνες συμμετείχαν οι ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση σε κάθε ένα από τους 3 ομίλους της πρώτης φάσης και ο δευτερος καλύτερος των τριών ομίλων :

ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΑΣ ΠΗΓΑΣΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Οι αναμετρήσεις της πρώτης μέρας διεξήχθησαν μεταξύ των ομάδων

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και

ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

που έληξαν 0-3 και 3-0 σετ αντίστοιχα.

Με βάση τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας  προέκυψαν οι αναμετρήσεις του Σαββάτου, όπου στον αγώνα κατάταξης για την τρίτη θέση συμμετείχαν οι ομάδες : ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, με νικήτρια ομάδα τον ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ με 3-1 σετ καταλαμβάνοντας έτσι την Τρίτη θέση στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

Ο  Τελικός αγώνας κατάταξης για την πρώτη και δεύτερη θέση διεξήχθη μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΣ ΠΗΓΑΣΟ ΚΟΖΑΝΗΣ όπου νικητής και πρωταθλητής της Ένωσης αναδείχθηκε η ομάδα ΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ με 3-0 σετ.

Τις απονομές των μεταλλίων για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον ΠΑΣ ΙΚΑΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ  έκαναν ο Ταμίας της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. της κ. Παφίλης Δημήτριος και το Μέλος της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. κ. Τασχουνίδης Χρήστος.

Τις απονομές των μεταλλίων για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον σύλλογο ΑΠΣ ΑΙΟΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ έκαναν  ο Ειδικός Γραμματέας  της ΕΣΠΕΜ κ. Μαραντίδης Γεώργιος και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής  κ. Στράντζαλης Αθανάσιος.

Την απονομή ττου Κυπέλλου, των μεταλλίων και των διπλωμάτων στην Πρωταθλήτρια ομάδα ΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ έκαναν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Πύδνας - Κολινδρού κ. Κοεμτζής Δημήτριος  και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. κ. Αλατζόγλου Αθανάσιος.

Στον αγώνα παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. κ. Πυθαγόρας Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αλατζόγλου Αθανάσιος, ο Ταμίας της Ένωσης κ. Παφίλης Δημήτριος, ο Ειδικός Γραμματέασς της ΕΣΠΕΜ κ. Μαραντίδης Γεώργιος, το μέλος της ΕΣΠΕΜ  κ. Τασχουνίδης Χρήστος καθώς και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Στράντζαλης Αθανάσιος.

 Από την πλευρά του Δήμου παρευρέθηκε ο Αντιδημάρχος κ.κ. Κοεμτζής Δημήτριος.

Οι αγώνες της Τελικής Φάσης του Final Four  μεταδόθηκαν με Livestreaming μέσω του επίσημου καναλιού της Ένωσης σε παραγωγή του Avena.gr με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο του Volley.

Gallery: Απονομές Final Four Κοριτσιών Κ16

Gallery: Τελικός Κοριτσιών Κ16 2023-2024 ΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Gallery: Κορίτσια Κ16 Μικρός Τελικός ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ