• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Επίσκεψη ομοσπονδιακών προπονητών σε Δημοτικά σχολεία της Πέλλας την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Επίσκεψη ομοσπονδιακών προπονητών σε Δημοτικά σχολεία της Πέλλας την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024



Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Στράντζαλης Θανάσης, Κουτουνίδης Στέλιος, Σολκίδης Δημήτρης και Αραμπατζής Θανάσης   επισκέφτηκαν την Δευτέρα 3 Ιουνίου σχολεία της Αριδαίας και γειτονικών χωριών.

Χωρισμένοι σε ομάδες, οι ομοσπονδιακοί προπονητές με την βοήθεια των προπονητών  της περιοχής κα. Ρίτσα  Πρόικου και κ. Βασίλη Ακριτίδη  πήγαν στα σχολεία  1ο , 2ο , 3ο , 4ο  Αριδαίας και στα Δημοτικά σχολεία του Εξαπλάτανου Πέλλας και των Προμάχων Πέλλας.
 Από το πρωί ως το μεσημέρι πάνω από 360 παιδιά της Δ΄, Ε΄ και  ΣΤ΄ Τάξης από τα έξι Δημοτικά σχολεία  και στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ  , μυήθηκαν από τους προπονητές  στο άθλημα της πετοσφαίρισης , άκουσαν  για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Βόλεϊ , κατάλαβαν τους  κανόνες του παιχνιδιού και  μέσα από κινητικές δραστηριότητες τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν βιωματικά γνωρίζοντας βασικές δεξιότητες του αθλήματος.
Ευχαριστούμε τους  συνάδελφους  ΕΦΑ  κα. Δημητριάδου Σμαρώ , κ.Γεωργουλούμη Σταύρο ,  κ. Ορφανίδη Χρήστο , κ. Κανελλόπουλο Νίκο , κ. Παρασκευόπουλο Μιχάλη και κα. Καραμαλίγκα Ευαγγελία  όπως και τους Διευθυντές των σχολείων για την βοήθεια στην οργάνωση αυτών των επισκέψεων καθώς και την Αντιδήμαρχο κα. Ολλανδέζου Όλγα.

Gallery: Επίσκεψη ομοσπονδιακών προπονητών σε Δημοτικά σχολεία της Πέλλας