• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : ΓΙΟΡΤΗ VOLLEY 2010 « X. ΛΕΚΑΣ»

ΓΙΟΡΤΗ VOLLEY 2010 « X. ΛΕΚΑΣ»



ΓΙΟΡΤΗ VOLLEY 2010 « X. ΛΕΚΑΣ»

Με την γιορτή Volley 2010 «Χ. ΛΕΚΑΣ» που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Πτολεμαΐδας, έκλεισε η αγωνιστική περίοδος 2009-2010 για την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας. Σε μία πολύ συγκινητική εκδήλωση, τιμήθηκαν άτομα που έφυγαν από την ζωή όπως ο Λάκης Λέκκας, προπονητής του ΦΣ Αρίων Πτολεμαΐδας και η διαιτητής Πετρίδου Χρυσοβαλάντου. Η γιορτή ξεκίνησε με τον αγώνα των παλαιμάχων αθλητριών του ΦΣ Αρίων με τις Νεάνιδες-Κορασίδες του ιδίου συλλόγου. Στη συνέχεια εκ μέρους της ΕΣΠΕΜ ο Αντιπρόεδρος κ. Πέτκος Αναστάσιος έκανε ένα μίνι απολογισμό της δραστηριότητας της Ένωσης και αναφέρθηκε για την προσφορά του Λ. Λέκκα στο βόλεϊ της Πτολεμαΐδας. Κατόπιν τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας κ. Τσιούμαρης Γρηγόρης, ο οποίος αναφέρθηκε στα δύο τιμώμενα πρόσωπα που λείπουν σήμερα από την εκδήλωση αυτή, αλλά και την άνοδο του τμήματος του ΦΣ Αρίων στην Β΄ Εθνική κατηγορία.

 

Στον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας απονεμήθηκε για την προσφορά του στο άθλημα πετοσφαίρισης τιμητική πλακέτα από την ΕΣΠΕΜ, την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημητριάδης Πυθαγόρας. Τιμητική πλακέτα δόθηκε από την ΕΣΠΕΜ στην οικογένεια του Λάκη Λέκκα, την απονομή έκανε ο κ. Πέτκος Αναστάσιος Αντιπρόεδρος της Ένωσης και Πρόεδρος του ΦΣ Αρίων Πτολεμαΐδας, επίσης από τον Απόλλων Πτολεμαϊδας δόθηκε τιμητική πλακέτα από τον Γεν. Γραμματέα του Σωματείου Τακουλίδη Χρήστο.

Κατόπιν δόθηκαν κύπελλα και διπλώματα στις πρωταθλήτριες ομάδες της Ένωσης και διπλώματα στις δευτεραθλήτριες και τριταθλήτριες ομάδες . Στους άνδρες πρώτος ο ΦΣ Αρίων Πτολεμαΐδας, δεύτερος ο Πιερικός και τρίτος ο ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας κ. Τσιούμαρης Γρηγόρης. Στις γυναίκες πρωταθλήτρια ο Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών, δεύτερος ο ΓΣ Κοζάνης και τρίτος ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, την απονομή έκανε η Αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας κ.Σαββουλίδου Κυριακή. Στους Εφήβους πρωταθλητής ο ΣΦΚ Πιερικός Κατερίνης, δεύτερος ο Αρχέλαος Κατερίνης και τρίτος ο ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας, την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας κ. Βούρας Νικόλαος. Στο Νεανίδων πρωταθλητής ο ΓΣ Κοζάνης, δεύτερη η ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών και τρίτη η ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του ΣΔΠ Μακεδονίας κ. Πορτοκαλίδης Χάρης. Στην κατηγορία των Παίδων πρωταθλητής ο Αρχέλαος Κατερίνης, δεύτερος ο ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας και τρίτος ΣΦΚ Πιερικός Κατερίνης την απονομή έκανε ο κ. Ιωαννίδης Δημήτριος Γεν. Γραμματέας του ΦΣ Αρίων Πτολεμαϊδας. Στην κατηγορία των Κορασίδων πρωταθλήτρια η ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης, δεύτερη η ομάδατου ΠΑΣ Ίκαρου Έδεσσας και τρίτη η ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, την απονομή έκανε ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΠΕΜ Πάρις Γυμνόπουλος. Στην κατηγορία των Παμπαίδων πρωταθλητής ο ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου, δεύτερος ο ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας και τρίτος ο ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας, την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΜ κ. Δημητριάδης Πυθαγόρας. Στην κατηγορία των παγκορασίδων πρωταθλητής ο Αρχέλαος Κατερίνης με δεύτερο τον ΠΑΣ Ίκαρο Έδεσσας και τρίτο τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών, την απονομή έκανε ο κ. Καρασαρλίδης Χαράλαμπος περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής Μακεδονίας.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Μακεδονίας τίμησε στους γονείς της Χρυσοβαλάντου Πετρίδου, την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Πορτοκαλίδης Χάρης, τον Διαιτητή Παπακώστα Αντώνη για την αποχώρηση από την ενεργό δράση την απονομή έκανε ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ. κ. Καλπάκας Χρήστος, και δόθηκε πλακέτα στους Διαιτητές Παπακώστα Αντώνη , Γρηγοριάδη Χαράλαμπο και Ψάρρα Στέργιο για την συμμετοχή τους στη Γιορτή, απο τον κ. Κακάρογλου Παναγιώτης πρώην Πρόεδρος του ΦΣ Αρίων Πτολεμαϊδας.

Με το τέλος της εκδήλωσης έγινε αγώνας παλαιμάχων αθλητών μεταξύ της Δυτικής Μακεδονίας και της Κεντρικής Μακεδονίας και στην οποία συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές:

Δυτική Μακεδονία: Παπαθανασίου, Ρωσίδης, Στρατάκης, Δούμτσης, Βασιλειάδης, Σαμαράς, Τσινίδης, Μέμτσιας, Τζάτζος και Αδαμίδης.

Κεντρική Μακεδονία: Χριστοφορίδης, Μυλωνάς, Ρέντσιος, Στράντζαλης, Λουκάς, Καρασαρλίδης, Γιόντης, Στεργίου