• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : ΓΙΟΡΤΗ VOLLEY 2009

ΓΙΟΡΤΗ VOLLEY 2009



ΓΙΟΡΤΗ VOLLEY 2009

" Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ"

Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2009 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή VOLLEY της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. για το έτος 2009, η οποία ονομάστηκε γιορτή VOLLEY «Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ» στη μνήμη του πρώην προέδρου του ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΙΩΑΝΝΗ στην οικογένεια του οποίου δόθηκε τιμητική πλακέτα. .

Η Γιορτή ξεκίνησε με τον αγώνα μεταξύ της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΣΠΕΜ στην κατηγορία Παίδων ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με την ομάδα των επίλεκτων αγοριών της ΕΣΠΕΜ – ΕΠΕΣΘ.

Κατά την διάρκεια της Γιορτής δόθηκαν πλακέτες στον πρώην πρόεδρο του ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και νυν μέλος της ΕΟΠΕ κ. ΛΙΟΣΑΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ καθώς και στον πρώην πρόεδρο της Τ.Ε Δυτικής Μακεδονίας κ. ΓΚΙΟΥΡΑ ΒΟΓΔΟ, για την προσφορά τους στο volley .

Επίσης η ΕΣΠΕΜ έδωσε πλακέτα στον Νομάρχη Κοζάνης για την πολύτιμη βοήθεια του στην πραγματοποίηση της Γιορτής.

Ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων στις τρεις πρωταθλήτριες ομάδες της ΕΣΠΕΜ για κάθε κατηγορία :

  • Στην κατηγορία των Ανδρών με Πρωταθλητή τον Ίκαρο Έδεσσας, δεύτερο τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας και τρίτο τον Πιερικό Κατερίνης,  την απονομή έκανε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Βλατής Ιωάννης. 
  • Στην κατηγορία των γυναικών με πρωταθλήτρια την ομάδα του ΓΣ Κοζάνης, με δεύτερη τον Πιερικό Κατερίνης και τρίτη τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας την απονομή έκανε ο Αντινομάρχης κ. Γκερεχτές Λάζαρος.
  • Στην Κατηγορία των Εφήβων με πρωταθλητή τον Πιερικό Κατερίνης και δεύτερη την ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου, την απονομή έκανε ο Αντινομάρχης Κοζάνης κ. Σόκουτης Ιωάννης.
  • Στις Νεάνιδες με πρωταθλήτρια ομάδα τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, δεύτερη τον ΓΣ Κοζάνης και τρίτη τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας την απονομή έκανε η Αντιδήμαρχος Κοζάνης κ. Μπομπόναρη Νικολέτα.
  • Στην κατηγορία των Παίδων με πρωταθλητή τον Πιερικό κατερίνης, δεύτερο Ζαφειράκη Νάουσας και τρίτο τον Ίκαρο Έδεσσας την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχο Κοζάνης κ. Θεοδωρίδης Παναγιώτης.
  • Στην κατηγορία των Κορασίδων με πρωταθλήτρια ομάδα τον ΓΣ Κοζάνης, δεύτερη τον Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών και τρίτη τον ΓΑΣ Αρχέλαο Κατερίνης, την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του ΓΣ Κοζάνης κ. Δραγουμάνος Θωμάς.
  • Στην κατηγορία των Παμπαίδων με πρωταθλητή τον Αρχέλαο Κατερίνης, δεύτερο τον Ίκαρο Έδεσσας και τρίτο τον ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου την απονομή έκανε το μέλος της ΕΟΠΕ κ. Λιοσάτος Δημήτριος.
  • Στην κατηγορία των Παγκορασίδων με πρωταθλήτρια τον ΓΑΣ Αρχέλαο Κατερίνης, δεύτερη τον Ίκαρο Έδεσσας και τρίτη τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών την απονιμή έκανε ο Πρόεδρος του ΓΣ Γρεβενών κ. Σιούλας Βασίλης
  • Στις ομάδες των επίλεκτων αθλητών  και αθλητριών δόθηκαν διπλώματα για την συμμετοχή τους στην γιορτή, απο τον Αντιπρόεδρο της ΕΣΠΕΜ κ. Πέτκο Αναστάσιο.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ « Ι. ΣΚΑΡΚΑΛΑ». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. ΒΛΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αντινομάρχης Κοζάνης κ. ΓΚΕΡΕΧΤΕΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ο αντινομάρχης Κοζάνης κ. ΣΟΚΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, η αντιδήμαρχος κα. ΜΠΟΜΠΟΝΑΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ο αντιδήμαρχος κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και μεγάλος αριθμός φιλάθλων, αθλητών και αθλητριών

Η γιορτή έκλεισε με φιλικό αγώνα μεταξύ της πρωταθλητριας ομαδας της ΕΣΠΕΜ στην κατηγορία κορασίδων ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ με την ομαδα των επίλεκτων κοριτσίων της ΕΣΠΕΜ- ΕΠΕΣΘ.