• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ



ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιτροπή Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμά της για την καλοκαιρινή περίοδο, που αποτελείται από τις εξής τρεις φάσεις:
- Α΄ φάση: από 15/06 έως 11/07/09, όπου θα γίνουν συγκεντρωτικές για ανίχνευση ταλέντων σε όλη την Ελλάδα βάσει του προγράμματος, που έχει εκπονηθεί. Οι περιφερειακοί προπονητές θα καταγράψουν όλο το έμψυχο υλικό σε αγόρια και κορίτσια που θα συμμετάσχουν στις παραπάνω συγκεντρωτικές.
- Β΄ φάση: από 12/07 έως 31/07 παρουσία των ομοσπονδιακών προπονητών παίδων – κορασίδων και με τη συνεργασία των περιφερειακών ομοσπονδιακών προπονητών θα γίνουν συγκεντρωτικές προπονήσεις ανά περιφέρεια. Σε αυτές τις συγκεντρωτικές θα συμμετάσχουν προεπιλεγμένοι αθλητές-τριες από την α΄ φάση.
Γ΄ φάση: επιλογή προεθνικών ομάδων παίδων – κορασίδων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και πραγματοποίηση συγκεντρωτικών προπονήσεων τον μήνα Αύγουστο των παραπάνω ομάδων.

Το πρόγραμμα ανίχνευσης και καταγραφής νέων αθλητών, ηλικιών γεννημένων από το 1993-1995, καθώς και νέων αθλητριών γεννημένων από το 1994-1996, στην περιφέρεια ΕΠΕΣΘ – ΕΣΠΕΜ:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , (οι νομοί Θεσ/νίκης, Χαλκιδικής και Κιλκίς) αγόρια και κορίτσια την Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και Τέταρτη 17 Ιουνίου στο ΕΑΚ Μίκρας 2 και ώρες από 17.30 μ.μ. έως 22.00 μ.μ.

  • ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ , ( οι ν o μοί Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας) αγόρια και κορίτσια την Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Ιουνίου ΔΑΚ. Γιαννιτσών και ώρες από 16.30 μ.μ έως 20.30μ.μ.
  • ΚΟΖΑΝΗ , ( οι νομοί Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας) αγόρια κορίτσια, το Σάββατο 20 Ιουνίου ΕΑΚ Κοζάνης και ώρες από 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

  • Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα.
  • Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον Προπονητή του Σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους.
  • Αν είναι αθλητής/τρια εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση του αθλητικού τους δελτίου με ιατρική βεβαίωση. Αν οι αθλητές/τριες δεν είναι εγγεγραμμένοι σε Σωματείο τότε θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπόνησης.
  • Το ανάστημα των αθλητών θα πρέπει να είναι πάνω από 1,80 μ. και των αθλητριών πάνω από 1,70 μ.

Για περισσότερες πληροφορίες, στον Περιφερειακό

Προπονητή ΕΠΕΣΘ – ΕΣΠΕΜ Καρασαρλίδη Μπάμπη στο τηλ. 6947812894


 

09/06/2009

Το Σάββατο 06/06/2009, στο Κλειστο Γυμναστήριο Γιαννιτσων " Ελλη Μυστακίδου" πραγματοποιήθηκε αγώνας των επίλεκτων κοριτσίων ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με τις επιλεκτες αθλήτριες της ΕΠΕΣΘ, καθώς και άγωνα μεταξύ των επίλεκτων αγοριών της ΕΣΠΕΜ με την ομάδα ΠΑΙΔΩΝ του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Διατητές των αγώνων ήταν ο κ. ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ και ο κ. ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ.