• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Αποφάσεις Δ.Σ. Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

Αποφάσεις Δ.Σ. Ε.Σ.ΠΕ.Μ.



Το ΔΣ της Ένωσης με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις προσπάθειες των ομάδων και αναγνωρίζοντας τους κόπους και τις προσπάθειες αθλητών-τριων και προπονητών-τριων αφού έλαβε υπόψη τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. (20/5/20) αποφάσισε, ομόφωνα, την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ευθύνης της.

 Επίσης αποφάσισε  ότι για την τελική κατάταξη των ομάδων στα πρωταθλήματα αγωνιστικής περιόδου 2019-20, θα ληφθεί υπόψη ο βαθμολογικός πίνακας  την στιγμή της απόφασης διακοπής του κάθε πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά αποφάσισε:

·     στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών πρωταθλητής ανακηρύσσεται η ομάδα ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ και αποκτά το δικαίωμα ανόδου, είτε απευθείας είτε μέσω της συμμετοχής του στο ειδικό τουρνουά ανόδου, στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών 

·     στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών πρωταθλητής ανακηρύσσεται η ομάδα ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ και δικαίωμα ανόδου, είτε απευθείας είτε μέσω της συμμετοχής του στο ειδικό τουρνουά ανόδου,  στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών αποκτά η ομάδα του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

·     στην Τοπική κατηγορία Γυναικών πρωταθλήτρια  ομάδα ανακηρύσσεται ο ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

·     στο πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ18 πρωταθλητής ανακηρύσσεται η ομάδα ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και αποκτά το δικαίωμα συμμετοχής στη Β Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (εάν αυτή διεξαχθεί από την ΕΟΠΕ) 

·     Το πρωτάθλημα Αγοριών Κ17 διακόπτεται οριστικά και δεν θα υπάρξει ανάδειξη πρωταθλητή. 

·     Το πρωτάθλημα Κοριτσιών  Κ16 διακόπτεται οριστικά και δεν θα υπάρξει ανάδειξη πρωταθλητή. 

Τα πρωταθλήματα Αγοριών Κ21, Κοριτσιών Κ21 και Αγοριών Κ18 έχουν ολοκληρωθεί κανονικά και πρωταθλητές έχουν αναδειχθεί οι εξής :

Αγόρια Κ21 : ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Κορίτσια Κ20 : ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αγόρια Κ18 : ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ