• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Έναρξη Προπονήσεων Κλιμακίων Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

Έναρξη Προπονήσεων Κλιμακίων Ε.Σ.ΠΕ.Μ.



Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των κλιμακίων της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. με τις δύο πρώτες να διεξάγονται την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 στα Γρεβενά και στην Καστοριά.

Αγόρια και κορίτσια των τοπικών σωματείων των Γρεβενών προπονήθηκαν, στο ΔΑΚ Γρεβενών, υπό τις οδηγίες των περιφερειακών ομοσπονδιακών προπονητών Τάκη Χριστοφορίδη και Ελένης Κολοβού.  Η προπόνηση διεξήχθη παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΕΣΠΕΜ κ.Κώστα Κυριακού.

Επίσης στην Καστοριά, η προπόνηση των κοριτσιών της Α.Π. Καστοριάς διεξήχθη υπό τον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή Βαγγέλη Φωτόπουλο.

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 στο ΔΑΚ Κοζάνης πραγματοποιήθηκε προπόνηση κλιμακίου κοριτσιών της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. υπό την επίβλεψη του περιφερειακού ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Αδαμίδη, παρουσία του Ειδικού Γραμματέα της Ένωσης Μακεδονίας Δημήτρη Παφίλη, του Ταμία Βασίλη Ακριτίδη και του μέλους Τάσου Κατσουπάκη.

 Τέλος το απόγευμα της ίδια μέρας στο ΔΑΚ Σκύδρας,  έλαβε χώρα και η προπόνηση Κοριτσιών και Αγοριών των νομών  Πέλλας και  Κιλκίς υπό τις οδηγίες του Π.Ο.Π. Δημήτρη Χριστοφορίδη.

Όλες τις παραπάνω συναντήσεις παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος μαζί με τον ταμία και τεχνικό σύμβουλο Εθνικών ομάδων Τάκη Καβαλλιεράκη, τον διευθυντή Περικλή Μπακοδήμο και τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Γιώργο Μπακοδήμο, Παναγιώτη Λακασά