• 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
     
  • 36 ΣΥΛΛΟΓΟΙ
     
  • 1851 ΑΘΛΗΤΕΣ
     

Νέα : Πρωταθλητής Κοριτσιών Κ18 της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Φ.Σ. ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Πρωταθλητής Κοριτσιών Κ18 της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Φ.Σ. ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ



Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου πραγματοποιήθηκε η Τελική Φάση του Final Four Κοριτσιών Κ18 της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. 

Στους αγώνες συμμετείχαν οι ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση σε κάθε ένα από τους τέσσερις ομίλους της πρώτης φάσης και είναι οι εξής :

ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Οι αναμετρήσεις της πρώτης μέρας διεξήχθησαν μεταξύ των ομάδων

ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ- ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και

ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

που έληξαν 0-3 και 1-3 σετ αντίστοιχα.

Με βάση τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας  προέκυψαν οι αναμετρήσεις της Κυριακής, όπου στον αγώνα κατάταξης για την τρίτη θέση συμμετείχαν οι ομάδες : ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ, με νικήτρια ομάδα τον ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ με 1-3 σετ καταλαμβάνοντας έτσι την Τρίτη θέση στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

Ο  Τελικός αγώνας κατάταξης για την πρώτη και δεύτερη θέση διεξήχθη μεταξύ των ομάδων ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ όπου νικητής και πρωταθλητής της Ένωσης αναδείχθηκε η ομάδα ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ με 3-0 σετ.

Τις απονομές των μεταλλίων για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ  έκαναν ο Υπεύθυνος  Ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Ντόζης Χρήστος και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής  κ. Στράντζαλης Αθανάσιος

Τις απονομές των μεταλλίων για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον σύλλογο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ έκαναν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού κ. Πολύζος Ηλίας  και το Μέλος της Ε.Ο.ΠΕ  κ. Τασχουνίδης Χρήστος.

Την απονομή των μεταλλίων στην Πρωταθλήτρια ομάδα ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ έκαναν ο Δήμαρχος Δήμου Πύδνας - Κολινδρού κ. Κομπατσιάρης Χρήστος και το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. κ. Αλατζόγλου Αθανάσιος.

Το Κύπελλο τους Πρωταθλητές έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. κ. Κυριάκου Κωνσταντίνος.

Στον αγώνα παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. κ. Πυθαγόρας Δημητριάδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Μοσχάς Γιώργος,  ο Γενικός Γραμματέας Κυριακού Κώστας, ο οποίος έδωσε στον Δήμαρχος κ. Χρήστο Κομπατσιάρη λάβαρο της Ένωσης, ο Ταμίας της Ένωσης κ. Ακριτίδης Βασίλης, το μέλος της ΕΣΠΕΜ και γυμνασίαρχος των αγώνων κ. Μαραντίδης Γεώργιος, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΜ κ. Αλατζόγλου Αθανάσιος και Παπαδήμας Γιώργος καθώς και ο υπεύθυνος Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ κ.Ντόζη Χρήστο και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Στράντζαλης Αθανάσιος.

Από την Πολιτεία στο ΔΑΚ Αιγινίου βρέθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος . Από την πλευρά του Δήμου παρευρέθηκαν όπως προείπαμε ήδη  ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Κομπατσιάρης και οι Αντιδημάρχοι κ.κ. Ηλίας Πολύζος και Στέλιος Χλεμές .

Όλοι οι αγώνες του Final Four  μεταδόθηκαν με Livestreaming μέσω του επίσημου καναλιού της Ένωσης σε παραγωγή του Avena.gr με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο του Volley.

Gallery: Final Four Κορίτσια Κ18 Τελικός 2023-2024

Gallery: Final Four Κορίτσια Κ18  Μικρός Τελικός

Gallery: Απονομές Final Four Κοριτσιών Κ18